adventurewithanna

Tengo resaca!

2009-05-30 @ 21:31:15

Idag har varit en valdigt kort dag. Var ute igar med Myra och Angelika och vi kom hem kl 6 pa morra. Sa jag vakna kl 10 och tankte att jag maste ju sova lite till. Hade tankt att aka till Cala Mayor o bada. Men sedan vakna jag kl.. ja de e sant kl 4 pa eftermiddagen. Shiiiiit. Gick upp, at filippinsk nudelwok och gav mig ut pa stan for fonstershopping  som resultera i ett par brallor for 9,90 euro pa Zara.

Satte mig pa ett favoritcafé som har Audrey Hepburn pa vaggen, underbara tavla. Ska smuggla med den hem tankte jag. Tog en Café con leche rokte min cigarill och njot av livet,, fundera och titta pa manniskor. Mysigt va det! Tog mig en spatserare i gamla stan ocksa.



Igar va jag med Louise o Nattis pa Cala Mayor och sedan gick jag hem och laga mat med Myra. Hon larde mig laga filippinskt.
Sedan kom hennes van och vi at en filippinsk buffé. Jattegott va det. Nudelwok, bbq mm. Sedan hade hon gjort en typisk filippinsk efterratt, som créme brulée fast goare. Mums!

Vi drog ut till festomradet runt hamnen. Jattefint e det dar. Varsta lyxyardarna. Vi drack caiprinhas pa Brasil, sedan drog vi till ett Karaoke stalle dar Myra sjong 3 latar. Hon sjong som en gud.

Vi traffa nara rika Hollandare som vi drog till Titos med. Dar fraga han mig efter manga narmande ; Can I kiss you? eeehhh.. Va e de for fraga sa jag. Han va 30 o sa jag vaga inte narma mig dig, sa jag tanbkte att jag fragar.. Ehhh vad e de for fel pa kilar som inte kan ta nagra intiativ.. Aven om jag hade velat kyssa honom innan vilket jag inte ville sa ville jag knappast det efter den fragan.......


www.titosmallorca.com
Ja ungefar sa sag min kvall ut.
Amor/ Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Que Asco!!!!!!!!!

2009-05-28 @ 11:50:07

Ja nu ar det bara jag kvar har i Palma. Trakigt varre... Anna akte imorse och de kanns jattetomt. Vi gick ut och drack en caf'e con leche och at en croissant och rokte var cigarill á la Breakfast at Tiffany's. Mysigt!

Jag skulle egentligen borjat salja tavlor idag trodde jag. Pengarna rullar o ja varfor inte tjana 25 euro for 4 timmar och sta i palma o spana pa folk... Trodde jag. En stor tjock indier som ar kusk och ager ett stort stall(!!!!!?!!!) Ja blev erbjuden 50 euro for 2 timmar. Later lite for bra va? Iaf sa var det inte tavlor jag skulle salja utan han ville att jag skulle posa erotiskt och feminint for att inspirera honom till sina tavlor. Vi skulle aka ut till hans ateljé i hans stall.

De va jatteskrammande. Men ja lova att ja skulle mota han kl 5 idag sa att ja kunde komma bort fran honom.. Laskigt va de. De kan han glomma liksom.

Forovrgit har var filippinska killvan som jobbar pa Hardrock Café och gor hamburgare akt pa semester till Filippinerna och jag har flyttat in i hans rum. De e skonare an att va i vardagsrummet.

Vi har ocksa upptackt att vi bor i ett horkvarter pa kvallarna e de fullt med fnaskisar och tillochmed en transa som forsoker salja sig. Undra om hon vill ha man eller kvinnor? Dagens fundering..
Nu ska jag ner till stranden, paaasa och sedan spatsera runt i det myllrande stadslivet i Palma..

Ciiiiiao Bella. Hasta en Suecia!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite harliga kort!

2009-05-22 @ 22:00:08








Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Semestertider!

2009-05-17 @ 21:16:33

Dagarna gar och anna o anna bestar. dock har de movat fron magaluf till palma och bor hedemera hos filimaja, det vill saga en f.d jobbar kompis. hon ar filipin och heter maja men stavas myra, darav fili+maja. vi bor i hennes tv-rum i en sofabed och har det bra med tre andra filifjonker. Vi mova idag och har legat pa stranden och spanat in rastanegrer med extremt sexiga kroppar fulla  av muskler och akrobatik, potential och diverse...
Sen gick vi hem och koka chilinudlar sa att vi blev roda i ansiktet och smakade sedan av Myras hemmakryddade och rostadfe jordnotter. i magaluf  besokte myggor oss om natten och anna stor har lidit mest av detta, hon har bett i ansiktet och ett javligt drabbande pa armen men tack vara myra har hennes rodnade bold pa armen antagigt normal farg och form darfor att myra gav henne en gron kram fron fili-landet och den gjorde susen.

Vi har jobbat pa El Tunel. som ja det vet vi inte.. Vi skulle jobba som PR/waitress men vi kommer dit och borjar med att stada en filialrestaurang som va nyrenoverad och lika dammig som gammelfarfars glasogon.. Vi sopa och torka golv i 6 timmar. Sedan fick vi vin. Vi blev pa snusen. Fick en uppgift aytt vaxla pengar. Hitta inte .. vimla runt i palmas gator med en 20 euro. Hitta sedan da hade han redan vaxlat sjalv. sedan fick vi oxa mat och annu mer vin och sedan skulle vi sortera bestick. fick sedan reda pa att nasta dag skulle innebara samma uppgift och vi gikk inte dit. nuska vi hamta var lon.

varan andre f.d kollega gayen John, fran portugal slutade med nar vi gjorde det och vi har gjort en pakt att om vi inte far bra betalt sa ska vi ringa halsoinspektionen och grisa tillk det i restaurangen sa att den fete rike bossen far skit!! haha pa honom!!

Imorgon har vi planerat var dag minut for minut. Vi borjar dagen med var Myra och hennes hollandska pojkvan for att aka o lamna cv pa en yacht dar vi har tankt att skura ocvh stada ihop lite pengar à la Pippi langstrump pa skurskridskor. Vi kan ha de som dagjobb o tjana ihop till gottigott o slafsislafs.
Sedan ska vi till Cala Mayor en harlig fin strand. Dar ska vi dricka oool och dissa sma spanska pojkar genom att saga bajbaj bajs!



Vi hoppas traffa pa var van Cilla som fastna i barlivet som bartender i dom kacklande engelsmannens paradis Magalluf!

Baj Baj Bajs!//              Anita y Anniquitita

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobb!

2009-05-11 @ 19:45:50

Ja idag fick vi jobb. Bada tva pa samma restaurang som servitriser.  Goorbra! Idag kolla vi pa en fin lagenhet ocksa som var valdigt billig mitt i centrum... Tror vi ska ta den. Allt gick dock i IKEA och va inte sa genuint men bra anda.

Sa dagen i stort; Vi at en god frukostbuffe, vi akte in till Palma. Lamna 20 CV sen unna vi oss glass och kaffe!
Darefter lamna annu fler CV, fick jobb. Kolla lagenheten.
At en bruschetta drack kaffe och fick se en stackars hundfroken bli valdtagen av en stor manshund. Grejen var att "den" fastna och hon slapdes runt sakert 20 minuter pa gatan. Sedan kom en spanjors kvinna och slangde vatten pa hundarna och da lossnade snalen.. Ratt drabbande!
Nu sitter vi har pa ett genuint internetcafe och ska lagga upp lite bilder. Sedan aker vi hem till Magaluf. Imorgon oppnar Viking da blire fest!









Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Packning på låg nivå...

2009-05-04 @ 21:54:11

Hur segt är det inte att packa?
Ungefär såhär går det till när jag packar.:

Lägger fram 10 par skor.. Sätter mig på golvet i 40 minuter och blir smått deprimerad.
Går och gör mig något gött att äta.
Äter en halvtimme och fastnar framför tvn.
Kollar mejlen ifaaall jag skulle ha fått något drabbande mejl om konkurs. Man vet aldrig...
Letar fram mina bikinis och hamnar i en psykotisk dregglande dagdröm om varma stränder.
Går och äter något.
Väger väskan... Faan! 10 kg övervikt!


Nya bikinis!




Nä nu blir de lite Chili con carne! Ciao Chicos!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndagsångest??

2009-05-03 @ 22:13:35

Lite sleten, trött, ful och allmänt blää.. men gårdagen var så rolig så idag skippar vi söndagsångesten. Gårdagen bestod av ingenting til att börja med. En extremt lat morgon, lagade middag åt mig och mamma. Pestopasta mumma!
Sedan kom Therese och hämta upp mig, i en helt ny fräsch haircut a la 'the old Rihanna'. Göör vårfräscht!

Kolla bara in snyggingen!

Rihanna?


Sedan blev det förfest med Foccacia, Lambrusco, kex och ost hos Sven. Elin kom, vi hade jättemysigt. Sedan drog vi till strandgatans lite och sedan blev det Lipz. Vi dansa oss svettiga till helsköön musik. Första gången på 20 också. Va grymt mkt roligare än 18... Så mkt mer mogna män!

Käk på Lippan

Dans!

Shine On!

Slocknade I Svens säng och vaknade av dunder o brak när hurtbullen börjar baka scones. Gott va det!! Sedan boka vi hostel och nu känns det att vi är på gång. Imorgon ska jag te stan och köpa det sista innan det bär av till Magaluuuf!

Nu ska jag titta på Marley & Me och dricka thé!

Kärlek Anna Spoooora!


Våååååår!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()