adventurewithanna

Idag Imorgon Resten av mitt liv!

2009-06-30 @ 01:25:08

Nattliga inlägg är så kreativa. Tänkte berätta om min dag.

Varit och badat på sikhall med Therese och Villemo. Sedan kom Anna, lite volleyboll och sedan kika Jenny dit med jordgubbar.

Hem, duscha och äta. Till Madde på middag, med kubb, jordgubbstårta och gevärsskjutning.
Ringde strandgatan. Fråga om jag fick jobbet.

Svar: Nej!
Du är en jättegó tjej men du är för kort för att stå i baren, när du inte når alla spritflaskor...
Var det bara det? Eller är det något annat jag kunde gjort bättre?
Näää.. det var bara det. Behöver vi någon i cafét så kontaktar vi dig.

OOOOOOooooooooooooooooooooooooooK! De va udda :S

Imorgon; Söka jobb, grilla fetaost o mozzarellahamburgare med sven, till Göteborg, shoppa, fika, mysa. Avenyn, vina, röka cigariller. Spana, flörta, skratta, njuta! Sova. vakna. En ny underbar dag i Göteborg!

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

A beautiful mess!

2009-06-29 @ 00:56:01

Sitter här vid datorn med en irriterande flyga som försöker komma in i glödlampan bredvid mig. Har dom typ noll IQ eller?
Kan inte sova.

Vill helst gå upp o baka biscotti och få ur mig all överenergi jag har. Men skulle jag göra det, skulle jag förmodligen däcka på köksgolvet och bränna dom till döds...

Läängtar efter nåt som inte finns här. Låångt bort. Något varmt och vacker. Det pirrar i hela kroppen och därför kan jag inte sova.

Vilka snabba vändningar livet kan ta. En klok person sa till mig en gång; Du vet aldrig vad som väntar bakom hörnet.

Turbulent, karusell runt runt, stilla.
Det finns en väldigt vacker människa i mitt liv, du är bäst älskade vännen. Jag är så dum ibland.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I kväll ska vi ha en riktigt finer kväll!

2009-06-26 @ 15:11:59

Jag sitter o läser aldrig fucka upp..grymt bra bok..inte som snabba cash men nästan lika bra. jag väntar på anna..vi skulle ha en go dag på min lediga dag..kusten eller ngt dyligt..men det börjar inte bra..jag får hämta vår trasiga dammsugare sedan blir det sent tycker anna så nu ska vi bara sola o gotta i jordgubbar  här i trädgården men anna verkar inte komma inte så vi får väl se hur d blir med den saken..dock blir det mys i kväll...
Anna och hennes mor har föresten fixat något riktigt trevligt om ett par dagar...vad detta är kommer snart att uppdagas..ja ni..det var väl en fin cliff hanger?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fortsättning

2009-06-26 @ 15:05:24

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midsommar

2009-06-26 @ 14:50:26


Med kransar i håret

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midsommarfika hos farmor och farfar

2009-06-26 @ 14:35:10

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då va de sommar igen!

2009-06-20 @ 20:15:21

Regnet öser ner.. känns som jag börjat de senaste inläggen precis såå.. Iallefall här sitter jag, mölar bullar, ser på gamla disneydags insvept i en filt. Mamma är på kvantum och inhandlar diverese godsaker. Har skickat med henne en beställning  av tuttifrutti ringar, mitt favoritgodis.
Ska se på "När Harry mötte Sally" ikväll, sätt den ungefär 10 ggr men den är ändå fruktansvärt bra!

Var fan är sommaren? Försökte iallefall få lite inspiration från Bershka  så njuuuut;




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Istiden är förbi!

2009-06-19 @ 13:59:39

För 10 minuter sedan ööööste haglet ner och nu är det skinande solsken. Det är väl en typisk svensk midsommar...

Ska ta mig en promenad i det vackra vädret nu, sedan blir det att hoppa in i duschen och göra sig klar för midsommarfirandet.
Blir att ta bilen till Svenne och föra lite och sedan dra vidare på cykel för ett härligt svenskt midsommarfirande.

Sitter förövrigt här med blekskenan på. Det är såå fruktansvärt att bleka tänder. Inte för att det gör ont eller så.. det skaver lite bara, men att leva 9 dagar utan; Kaffe, rödvin eller rosé, cigaretter, curry, morötter(!) och div färgämnen.
Vart tog mitt liv vägen?
Idag synda jag dock och drack en espresso i sugrör. Men hur gott är det liksom? Smakar ju ingenting när jag måste sticka ner sugröret i strupen. Men jag fick iallefall min koffeinkick! Wihoooo!

Men sicka tänder man får. Det är helt fantastiskt! Vill bara le hela tiden!

Jejejejeje...Ha en underbar midsommar allihopa!! Ta de lugnt med alkohoolen alla svennar!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sommarkväll

2009-06-16 @ 15:22:38







Efter slitsamma och osociala dagar på jobbet kände jag för ost och vin... sicken tur att två till gjorde det! lille therese hade man inte sett skymten av på ett par veckor.. SÅ efter en välbehövd sovmorgon åkte jag och lillan till vbg och inhandlade diverse godsaker som skulle avnjutas till solnedgången..




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vicky Christina Barcelona

2009-06-15 @ 00:10:52

Det finns vissa filmer som man kan se hur många gånger som helst. Vicky Christina Barcelona är en av dom. Påminner lite om Lost in Translation. Inte någon direkt handling, bara mysmyspys och så himla härlig.

Staden är helt fantastiskt vacker, jätteintressant kultur, vackra skådelspelare, bra atmosfär och härliga spanska språket.
Och sedan dom två vackraste kvinnorna i hela världen Penélope Cruz och Scarlett Johansson.
Vem är snyggast??







Dessutom identifierar jag mig själv och Anna i Christina och Vicky, samt Juan i två män vi känner. Vem är vem?=P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakdag!

2009-06-13 @ 15:19:02

Regn regn och åter regn. Skulle det inte bli en bra svensk sommar? Var är de positiva effekterna av klimatförändringarna?
Sitter här och lyssnar på Bob och myser med rökelse.
Nu ska iallefall lillan här gå o steka makrill, koka färskpotatis och sedan ska jag och mammsingen baka kanelbullar! Mums!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kan inte sova

2009-06-12 @ 23:14:56

cala major

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

2009-06-12 @ 21:30:03

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Womanizer??

2009-06-10 @ 17:09:59

Kollar på Tyra Banks show och dricker espresso.. Ute regnar det och det är verkligen mysa i soffan med kaffe, choklad och en het man...
Idag på Tyra Banks show pratar dom om män som är "Womanizers". Alltså playboys. Eller som dom själva uttrycker det; älskar livet och kvinnor.
Hmm,, vi har väl alla stött på dessa män. Han som går från den ena till den andra. Och så fort man passerat "första-sexet-stadiet" så sticker killen och alla de skickade sms förblir obesvarade, fast det envisas med att pipa "levererat".

Kanske har han inte pengar? Hans mobil kanske har lagt av? Han kanske ligger på sjukhus? Han kanske är blyg? Haft en dålig barndom? Är inne i en depression?

Tio tusen dåliga ursäkter fantiserar man ihop. Men sanningen att säga för att citera filmen " He's just not that into you"; är att om han är intresserad ser han till att träffa dig...
Det är det enda enda svaret! Tråkigt, men fruktansvärt sant.

Så den ända lösningen jag har kommit på är att SKIT I DESSA JÄVLA OMOGNA MÄN! Kankse dom en dag mognar till, inser vad dom gått miste om, ringer dig och vill ha dig. Men tills dess lev livet!

Förmodligen sitter jag och skriver detta för mig egen skull. Är uppöveröronen förälskad i en man, omöjlig att få.
Fel plats, fel tidpunkt. Allt fel! Att vara kär tar så mycket energi, vänta, längta, sakna, älska. Så ibland är det lättare att låta det va.
Så tills vidare ska jag bara leva livet, ta hand om mig själv och ha en underbar sommar. Och du ska inte ta över mina tankar!!

So jag säger Baby bye bye!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kärlek till livet!

2009-06-09 @ 13:12:08

Gud va allt är härligt ibland!
Sitter här sjuk, uttråkad med en massa tvätt att fixa.. Men ändå är det så skönt!
Denna sommaren kommer bli underbar! En hel underbar sommar framför mig med goa vänner, grillning, sol (?), definitivt bad, utflykter, picknick, roadtrips, vin, skratt, uteservering och så mkt mer härligt!

Står just nu mellan tre jobb. Och det som ska vara så svårt för ungdomar att få jobb? Söker man så finner man. Personligen tror jag att vill man ha jobb så får man jobb. Man ska bara inte vara så kräsen.

Iallefall, har varit på intervju på strandgatan förra veckan och nu i veckan ska jag provjobba. Har också på gång på sportbaren Champion. Och eventuellt på en restaurang på kusten, i juli. Dock jobbigt med boende, så vi får se om de löser sig. Jobbigt att ta bilen flera mil varje dag...

Så svårt att välja. Men det får komma som det kommer.

Här kommer lite härliga bilder från Palma!








Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma!

2009-06-05 @ 12:26:37

Ja då va man hemma igen. Saknar Palma och våra fina dagar så det svider i hjärtat.
Men vad kan man göra? No pasa nada.

Hade några fina dagar på världens vackraste stränder utanför Illetes.
Det var såå klart vatten och små fiskar simma där. Den var liksom dold och full av spanjorer o Italienare. Underbara strand.







Idag har det regnat här i Frändefors och samtidigt som man önskar att man var i Mallorca igen så var det väldigt skönt att få komma hem äta färskpotatis och lax och bara pääsa framför tvn.

Tillbringade 4 timmar i Stansted. Inte så farligt alltså som de 16 timmar jag och Anna sippade på ofantliga koppar kaffe.
Det gick ganska snabbt, fika på Starbucks, åt en Ciabatta på Pret A Port och läste min spanska bok som jag faktiskt nästan läst ut och konstigt nog förstår nästan fullt ut.

Imorgon ska jag på arbetsintervju på Strandgatan. Får se hur det går. Sedan blir det att kolla på alla studenter i plantaget och sedan fira Elin!! Ska bli kul!

Blir lite melankolisk när jag tänker på studenten. Allt var så himla kul! Skulle vilja göra om den dagen såå mkt! Haha minns det som igår. Vi skrek, sjöng, hoppa! Helt galet! Var full från kl 7 på mörra till hela nattens slut. Helt fantastisk dag!
Men samtidigt så är det så himla underbart att äntligen få vara fri, få göra vad man vill, vara vem man vill, välja sitt eget liv.
Men Grattis till er alla som tar studenten!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()