adventurewithanna

En Gäddhängsfredag!

2009-07-31 @ 14:44:04

Vakna halv 2, Åt frukost och har latat mig enormt. Sjukt länge sen man updatera här, men de har inte riktigt prioriterats om än säger...
Ser dock att Anna varit ganska flitig..
Själv jobbar man en hel del på sikhalls restaurng då.. Sjukt soft jobb. Man skäms nästan för att få betalt. Igår börja jag 18 till 22.30. Gjorde 3 maträttter till en familj, som dock visa sig vara spansk vilket var jättekul så jag fick värma upp min spanska. Det gick faktiskt alldeles utmärkt. Va sååååå skönt att få säga hola och ciao lite grann. Det gav energi.

Sen kom Anna och gud va kul. Vi satt och tjöta en stund. alltså såå slappt work. Sen satsa vi lite pengar jag och mina kollegor och jag vann 50 spänn! Woooooa!

Alltså sammanfattning vad jag gör på mitt jobb;
lagar lite mat, läser gt, aftonbladet, expressen och ALLA bilagor utom Tv-bilagan. Dricker kaffe. Tjötar. Leker med Sebbes hund. Tjötar med diverse original. Äter. Dricker Kaffe. FÅR BETALT! Dock en skitlön. Men såå soft så man skäms.



Lilla Bamse!

Nu ska jag och mamma åka till stan och hyra film, köpa kinamat och vin och myysa. Imorgon blir de partyparty antingen i Vbg eller gbg. Gbg lockar extremt måste jag säga.

Haft extrema sömnsvårigheter det senaste. Beror på att jag tänker såå mkt på framtiden, pengar, utbildning, kärlek ja man kan väl säga livets alla problem. Och dom närmar sig mig för varje dag. Måste fixa biljett, lägenhet nu till teneriffa. Det är lite skrämmande att åka dit själv nu, spec när allt ändrats så... Vet inte hur något kommer bli. Men man får väl åka dit med no expectations och ta allt som det kommer.

Men utbildning då.. Hjälp. Vill gå på en skola som kostar 5000 euro/termin i Barcelona. Det är ett jäävla problem. Tänk om jag inte ens passar som det när jag väl utbildat mig? Madre mía.

Ja ja. Bestitos a Todos!!!!!!!!!!! Ciiiiiao!

Sommarbilder från Smögen:


Anna!



Inte vatten!



Gottigottgott!



Spaning på klipporna!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

En helt vanlig onsdag...

2009-07-31 @ 14:26:50

i går fyllde mamma år och lite folk kom och ville gratta henne. i måndags så fick jag en katt av min arbetskollega katarina, tanken var att min farmor o farfar skulle få lille Valdemar, så jag körde hem till dom och visade upp den lille..men hela kvällen tillbringade han under tv-soffan. Jag sov över och fick honom faktiskt att sova vid mina fötter hela natten. Nästa morgon begav oss jag o farmor till uddevalla sjukhus och när vi kom hem igen var han lite mer hemmastadd.

mycket av min tankeverksamhet går i nuläget åt bostad--jag måste få en bostad i uppsala. tänk att ha sitt eget..sin egen kastrull, sin egen dörr, sin egna adress......sitt eget LIV.. Jag vill helt enkelt bo själv..jag har längtat så länge. våran lägenhet i tenerife var underbar, livet var underbart. det e fantastiskt att bo själv, man får en mer hållbar och uppskattad relation till föräldrar också. I dag ska jag börja jobba klockan 2, slutar 9. jag tänkte åka ner till sikhall och se Anna servera öl. Det var ett för många dagar sedan jag såg na. i helgen hade vi det trevligt hos helena, mat kakor och vin. hade även ett givande samtal med hennes brors kompis som pluggar till polis. 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sommar o mys

2009-07-22 @ 11:55:11

T


en liten resume av ett par veckor! först jag o anna i gbg, bodde os kristoffer och hade en trevlig utgång..
sen annas kanske kommande tatooooo
sen mys i trädgårn
sen en liten bild av koum och anna under en av de fina middagar vi hade

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sooooooommar!

2009-07-02 @ 17:02:57

Yes Yes Yes! Sommaren är ju helt underbar. Var så himla trötta sedan igår och iförrgår så jag gick upp klockan ett idag. Tog på mig blekskenan och tog mig en joggingtur. Är så trött på denna trååkiga procedur så ikväll blir min sista blekning, Yes!!

Åt en underbar frukost med färska jordgubbar som jag plocka igår. Mitt under detta spöregn tog jag min gröna cykel och for till Åberg och plockade 2 kg jordgubbar. Åt säkert minst lika mycket. Det finns inget underbarare än att plocka jordgubbar. Så ekonomiskt också med tanke på att man äter så mkt så man inte vill se jordgubbar på hela dagen.

Det konstiga är bara när man plockar jordgubbar att alltid är de allra största på den andra sidan. Lite fult men herregud klart man plockar dom då när ingen ser.

Nu ska jag iväg och sommarshoppa med mammis, köpa grillmat och sedan PACKA.
More information om vad som händer får ni imorgon.

Men en ledtråd kan ni väl då;

Packlista:
Bikini
Fiskspö
Sommarklänning
Vinöppnare
Skaldjurskniv
Cykel


Ciaaoooooooooo guapissima!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()