adventurewithanna

Jojjo igen

2009-01-30 @ 20:25:16

Jojjo upp o ner som en gummiboll fram o tillbaka,, you make me confused!! jaja,, skrev ett jattefint inlagg har men sa bara de forsvann! Vaffanculo! happ, sitter har i Koums sang o fryser. joda de gar pa teneriffa ocksa.. de har vart vindar fran Sahara idag sa sand har yrt upp pa borden pa mitt jobb pa Chillout. Men har badat iaf en stund efter jobbet, sen kom Fransesco o slog sig ner och vi tjota och lekte med hans kamera,, han tycker de e sa vansinnigt roligt nar jag svar pa italienska sa nu fick han annu en film till sin samling:P Idag har varit en seg dag pa jobbet eftersom jag vakna 10 min innan jag borja sa jag sprang till jobbet och hann varken ata frukost eller borsta tanderna, tur att jag var sa lat igar att jag inte orka ta bort sminket,, Halva arbetsdagen in EFTER att jag traffa Fransesco o Monti upptackte jag till min fortvivlan att jag satt min svarta skjorta ut o in,, sa nu vet alla om att jag har strl 34 o den kommer fran HM for 98 kr,, hade inte ens hunnit ta bort prislappen.. Men eftersom ja har ett shyst jobb blev jag serverad Cappucino; farsk papayajuice och en ost o champinjon omelett,, mums i magen.. Ja, nu var ju inte detta enda anledningarna till min sega dag utan jag var rejalt bakis,, om inte vill saga full.. Igar motte jag upp Koum pa jobbet nar han sluta och vi drog till Sama Sama; drack vin och hade djupa samtal haha.. sedan drog vi till en klubb, traffa italienarna och fortsatte festen med dom och shaka lite ass.. sedan efterfest hos dom.. Mkt trevlig kvall! Undra va som hander ikvall,, blir nog utgang tror jag e ju trots allt fredag.. Har fatt forfragan om en bild pa min roommate Koum sa eftersom jag har fri tillgang till hans dator passa jag pa medan han e pa jobbet att snoka igenom hans kort lite.. hitta massa skoj! jag vet aja baja forlat de va inte bra gjort men kunde inte lata bli. Sa njut nu av dessa stoldgods!!



Koum

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet rullar pa!

2009-01-29 @ 18:37:01

Halloba! Sitter har i Koums lagenhet o surfar runt pa hans dqtor litte. Han ar pa jobbet och jag kanner mig valdigt hemma har. Idag har jag jobbat borja kl 11 och sluta 15 da gick ja direkt ner till stranden o sola.. borjar faktiskt fa tillbaka min farg igen=) Mycket har andrats har nere bade bra o daliga saker men jag kanner att jag kommit hem igen.. Papa Jah har stangt,, SnyggArjan slutat,,Madonnabartenderfanet slutat,, nya barer oppnat, Traffat gamla vanner o nya o nu ska jag ut o ta mig en promenix.. Har fatt nya arbetstider sa jag jobbar pa dagen och ar oftast ledig pa kvallen.. sa de blir ratt trist o va sjalv de timmar pa kvallen nar alla jobbar och festen inte borjat an.. Jag har borjat fa lite mer ansvar i mitt jobb o de kanns kul.. Jag ska ga o kolla upp surftider snart for jag ska lara mig surfa har jag bestamt mig for!! Langtar efter min fina lagenhet!! Puss o kram till Alla saknar er!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

God Morgon!

2009-01-26 @ 10:22:34

Gomorron Gomorron!
Här sitter jag med världens pirr i kroppen och dricker irish cream kaffe och glanar på Nyhetsmorgon fast jag vet att jag borde göra massa andra saker.
För idag drar jag söderut!
Ihhhhhhhhhhhhhh ska bli så sköööönt! Komma bort från detta skitjanuari med is och dimma!
Klockan 6 ikväll åker jag hemifrån till Säve och sedan bär det av till London där jag får vänta i 8 ½ timme, men men... vad gör man inte för ett billigt åk med Ryanair?!
Sedan drar jag vidare 5 timmar söderut mot Teneriffa! Mitt andra hem!



Får min underbara lägenhet 1 februari. En helt fantastisk lägenhet med 2 rum och kök, badkar!! =)
2 sovrum med dubbelsängar som ligger vägg i vägg och en stoooor balkong löper längs dom så man kan gå ut från båda sovrummen till balkongen.
Och Balkongen ligger rätt ut mot huvudgatan ovanför en fantastisk klädaffär där man kan gå bärsärkagång!=)=)

Jag är så jävla pepp! Men samtidigt väldigt nervös. Ska va där själv nu ca 3 veckor, sedan kommer mamma och Rosalill ner och ska va där två veckor, en vecka i min lägenhet.
Nu ska jag bara götta mig o slafsa! Sola, bada, jobba, festa, leva!!

Jag är laddat, har sytt en klänning, förnyat två par jeans och blivit blond!

Igår va jag på bio med mina två älsklingar. Såg Mammut. Ganska bra film, men rätt deppig, once in a lifetime om man säger. Påminde mycket om lost in translation. Barnprostitution i Thailand mm. Lite tänkvärd.
Men inget slår Changeling och Benjamin Buttons otroliga liv.

Missa ju Mia o Klara igår..=( Men som tur var har jag hela första säsongen att ha med mig ner till Teneriffa. Jag menar om man skulle ha tråkigt någon kväll=P


 Beach 2009 börjar NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()