adventurewithanna

Vamos a... Magaluf!

2009-04-26 @ 18:18:12

Vamos a Viking, Vamos a Magaluf... Idag sker det. Ska åka till Anna nu och så ska vi boka! Yees!
Ska bli skönt att ha ett mål att längta efter när man är här hemma. Jag är extremt uttråkad. Var redan trött på Sverige så fort jag kunde se marken från Ryanairs obekväma säte.

Det är iförsig jättevackert väder. Men vad kan man göra här? Speciellt i den lilla hålan där jag bor... Jag är van vid att alltid ha något att göra. Gå ut o ta en kaffe, shoppa, jobba, festa eller bara gå ner och ta ett bad när man blir sugen.
Oj nämen nu dök det upp något att göra precis som på beställning. Mamma ropar att kaffet e klart. Himla upptagen människa jag är...

Så tillbaka... Efter bokningen ska jag o Sven på bio Män som hatar kvinnor. Ska bli riktigt kul att se den. Läst alla böckerna så hoppas verkligen den lever upp till dom. Synd att Tuva Novothny inte fick rollen som Lisbeth, men den andra tösa e säkert också bra. Bio e ju bara såå mysigt. Det blir den lilla biografen så då kan man sitta o prassla nästan hur mkt man vill utan att alla vänder på huvudet o blänger. De gillar vi.

Palma

Magaluf

Magaluf

Mysigt de ser ut va?!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sista dagen!

2009-04-20 @ 17:02:25

Just det sista dagen pa jobbet. Koum sluta igar, och jag idag. Snart e de inga roliga kvar. Pa onsdag aker jag till Sverige. Stannar en vecka sedan blir det Maaaaaaaaaaaaaaaallis! Langtar sa!! Men det ar verkligen jattehemskt att lamna Tenerife. Jag mar sa bra har! Allt ar helt fantastiskt. Idag ska jag stada hela lagenheten. Gud sa trakigt. Men om de inte efinfint far ja inte tillbnaka min deposit pa 500 euro. Idag far jag min lon o sen blire shoppa shoppa och bye Tenerife.
Fan allt som vart sa javla kul. De e sa deppigt samtidigt som skont,
Ska ligga i min soffa hela veckan hemma o se pa svensk tv o ata bullar! Mums

Sista måltiden på Bianco. 3-rätters mums va de! Kolla Isabels brownie!

Isa o brownie

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lyckliga Livet!

2009-04-16 @ 00:13:27

Forstar nagon hur underbart jag har det?
Jag ar saa lycklig. Kanske inte varje sekund men stort satt. Jag lever pa typ den vackraste platsen pa jorden. Mitt i centrum, 2 min till mitt underbara jobb. Ater restaurangmat varje dag. Bor 20 m fran underbara stranden. Har traffat underbara manniskor och solen skiner varje dag!
Idag har jag varit helt sjukt trott, bakis, omtumlad. men anda underbar dag!
Igar var ja ledig sa forst gick jag o Isa o kaka Foccacia, sedan gick vi o titta pa taueringar och yees.. guess what? I did it. Helt sjukt underbar fin. Lagger in kort nar ja har laddat kameran.
Skitsnyggt blev det! Gornojd!
Sedan gick jag o Isa o kaka middag pa chillout! Jag at ett grillspett med jatterakor vitlokspotatis och tillforratt serranobruschetta. Mumms! Egentligen sa vi att vi inte skulle dricka men ok ett glas vin till maten ja visst.
Sedan kom dock Sam och haha smuggla med en vinflaska fran Chillis som vi korka upp pa Ukelele. Sa sjukt kul va de! De va hela Chillout ganget till och med Ling Ling och den andra kinesen! Sjukt skona!
Det blev en hejdundrande festarkvall men vi hade jattekul fast det blev en valdgt drabbande kvall! Hela Ukelele borja braka och det blev kaos. Men kul va de!




ChilloutStaff







Drog hem o vakna o faan.. alla jobbklader i tvattmaskinen dyblota. Sa ja gick runt i blota byxor hela dagen. Kul....
Sedan kom Isa och vi gick o kaka glass o shoppa lite.
Ikvall blire Viking o feest igen.

Pa Chillis har vi borjat kora el carro. Alltsa en liten vagn som vi staller fram alla desserter pa o sa kor jag runt den i restaurangen och fragar om dom vill ha Daimcheesecake, chocolate cake, profiteroles, fresh strawberrys osv.. Iborjan kandes de skittontigt. Men de saljer sjuuuuukt bra sa jag borjar gilla idèen. Jattekul man bara tuut tuut you like some dessert? Men bara att hela staffen garvar at mig nar jag kor runt carron. Hahaha..

Nu ska jag hem o stada upp gardagens harliga synder! Puss o Kram and a lot of love/ Anna Spoora



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tack

2009-04-07 @ 14:16:49

Tack alla underbara vanner och lilla mamma och slaktingarna for en underbar fodelsedag.

Forst uppvaknande av sang och frukost! Serpentiner, ballonger i hela lagenheten! Sedan gick jag till jobbet och blev firad.
Jobba jobba jobba sedan kom  Gulletussorna Anna och Isabel och vi at Tapas pa Chillis och hade jattemysigt! Fick en gorsot planbok av AnnaPanna och en jattesnygg ring av Isabel! =)
Av mammsen fick jag ett halsband, klanning for kvallen, Patrik 1,5 (Antligen!!) och lite smatt och gott!

Sedan drog vi till stranden och bada jag mamma o Anna. Sedan blev det jobb igen och Kenni sjong for mig och jag fick en flaska vin i present=)
Sedan blev de Sama Sama med bruschetta och pizza och sedan Ukelele och darefter Veronica, viking Rags Tramps.

En underbar dag men slutade ganska drabbande da tararna borja komma nar nu Anna aker hem pa fredag och sedan aker vi till Mallorca...
Kommer sakna alla saaaa mkt! Men alla aker anda harifran sa de va darfor vi fatta detta beslut. Men de e jaavligt drabbande!
Sa nu kikar vi biljetter... Saa drabbande. O fan va trakigt inlagbg de blev...
Ikvall ska vi iaf ut och ata middag och fira mig eftersom jag e ledig.

Puss o Kram o massa karlek

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()